Havrebollar

2012-11-03 @ 16:45:51 // Min vardag
 
 
 

6 dl havregryn
  2dl socker
1 dl kokos/pärlsocker
  4msk O’boypulver
150 gram rumsvarmt smör
  1dl mjölk (eller hälften mjölk och hälften kaffe)

Blanda alla torra ingredienser
Klicka ner det rumsvarma smöret.
Tillsätt mjölken och blanda tills havregrynen smulats sönder. (Smeten är rätt kladdig).
Låt smeten stå i kylen minst 20 minuter – helst lite längre.

Rulla till bollar – jag vägde upp mina till 25 gram styck och då blev det 55 stycken bollar.
Rulla sedan bollarna i kokos och ställ kallt en stund innan du tar fram och äter upp dem.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0