Ralph Lauren

2012-07-28 @ 19:22:51 // Min vardag
 
Fick den här goda parfymen av Mattias för 3 dagar sedan. Det var den jag ville ha så när jag kom till han så stod den bredvid sängen, underbar är han! Världens bästa pojkvän!

28 juli

2012-07-28 @ 19:16:40 // Min vardag
 
Hejj! Ni får ursäkta mitt dåliga bloggande men har bestämt att jag ska komma igång med det igen när skolan börjar. Nu när det är sommarlov orkar jag egentligen inte blogga. De tre senaste dagarna har jag spenderat hos älsklingen. I torsdags så åkte jag ut på sjön med han och hans kompisar, en jätte härlig dag! Brände dock mitt ansikte hehe. Igår så var jag hos han hela dagen, vid 2 så åkte vi och hans kompis till villabadet och låg där i några timmar. Idag är det inte så bra väder tyvärr, så vi har fixat i hans lägenhet, målat och lackat. Vid 4 så åkte jag och övningskörde, det gick SKIT! Just den stunden sa jag att jag aldrig ville köra mer, det vill jag fortfarande inte usch vad dålig jag är. Men nu vet ni iaf att jag kanske inte kommer uppdatera så mycket här! Ikväll så åker jag och Mattias hem till hans syster och kikar på film, mysigt.

Härliga onsdag!

2012-07-25 @ 17:21:38 // Min vardag
 
Hej! Hade en väldigt lugnt och mysig dag igår hos min älskling. Låg i soffan och sängen hela dagen. Vid halv 9 så åt vi mat, det blev wokhouse, gott gott! Sen så låg vi ute i soffan på hans balkong och kollade på film, jätte mysigt verkligen. Somnade runt 3 någon gång och gick upp vid 10. Var sjukt trött när jag vaknade, skulle kunnat sova några timmar till. Mamma hämtade mig vid halv 11 och då åkte jag hem och solade. Satt ute ett tag innan det var dags att åka in till stan. Köpte en bikiniöverdel och ett par träningshorts som jag tänkte inviga på dagens träning. Om ca 10 min så drar jag mig mot idrottenshus för ett jobbigt träningspass, kommer dö i denna värme! I morgon så ska jag spendera dagen på sjön tror jag med Mattias och hans kompisar, härligt!

Måndag

2012-07-23 @ 20:04:04 // Min vardag
 
Hejj!! Förlåt för dålig uppdatering. Har inte alls haft lust till att blogga! Men tänkte skriva lite nu så att inte bloggen dör helt. De senaste dagarna har jag spenderat med min älskling. Vi har fixat i hans nya lägenhet och lite så, roligt roligt! Idag så tog jag lite sovmorgon medans Mattias gick upp tidigt för att greja lite, så duktig så. Hade träning idag vid 5, den gick fruktansvärt fort, tiden bara rann iväg. Inte lika jobbigt som alla andra träningar men fortfarande jobbig haha. Kom hem runt 7 och då hoppade jag in i duschen. Ikväll skulle jag egentligen va med min saknade vän Hanna men det blev inte så tyvärr. Men hoppas jag får träffa henne så snart som möjligt!! Istället ska jag kolla på film med mamma och pappa. Efter det så åker jag iväg till Mattias, han är ute och festar då så ska sitta och vänta tills han kommer hem hehe. Kanske kan ta lite kort på hans lägenhet och lägga ut då så ni får se hur den blev. Tar även med lilla Nelly dit så får gosa med henne lite. Får ångest över att jag inte har börjat komma igång med körningen än! det är ungefär 4 månader kvar tills jag fyller år men känner att jag behöver börja igen. Körde ju lite ett tag men sen så blev det ett uppehåll. Så det är ett måste, börja köra mer!

Before i die i would...

2012-07-20 @ 15:07:09 // Känslor & tankar

Grym låt!!

2012-07-20 @ 12:09:24 // Örongodis
 

Turn up the love

2012-07-20 @ 11:54:38 // Min vardag
Bild från Öland.
 
Godmorgon! Idag vaknade jag runt halv 11 av att jag inte kunde andas, fick resa mig upp och fort leta efter mitt nässpray. Idag är det fredag och har ingenting planerat, ingen är ju typ hemma heller så finns inget att göra. Ändrade headern igår som ni kanske ser, blev ändå rätt nöjd, vill ha en "ren" blogg. Eftersom vi i familjen börjar äta nyttigt nu, inte massor med chips och skit så ska vi in till hjertberg senare och köpa god frukt som vi kan äta ikväll. Ifall jag inte har så ont i benen senare så ska jag även ut och springa. Ska komma igång med min träning nu, på riktigt!

19 juli

2012-07-19 @ 15:02:58 // Min vardag
Mongo bild
 
Har sån träningsvärk!! Kan inte ta mig upp ur soffan nu haha. Vet inte hur jag ska klara av att träna ikväll också! Sitter och kollar på tv just nu och ska snart gå och göra en sallad till mig. Är jätte hungrig men har inte orkat laga något hehe. Efter jag har ätit vet jag inte vad jag ska göra, gå ut med Nelly en sväng kanske sen får jag se.

Closer

2012-07-19 @ 00:46:45 // Känslor & tankar
 
"It's getting late, I'm wide awake.
And my mind is raising again.
I can't find the words, they all seem wrong.
Like the meaning is lost in translation.
I have felt this way, every night and day.
Wishing that you would just come
A little closer"

Imagine

2012-07-18 @ 23:59:06 // Örongodis
 

Onsdag

2012-07-18 @ 21:11:03 // Självporträtt
 
Hej! Har varit iväg och tränat nu ikväll, jag säger bara usch vilken träningsvärk jag kommer ha i morgon. Det var en sjukt bra träning men en sjukt jobbig haha. Vi sprang, körde intevaller och styrka. Efter träningen så åkte jag hem och duschade och när jag kom ut ur duschen så var maten klar. Det blev grillat kött, min favorit!! Förutom att ha tränat så har jag hjälpt till Mattias att flytta saker till hans nya lägenhet. I morgon ska familjen till Göteborg, jag stannar hemma med Nelly och bara tar det lugnt. Åker nog en sväng och träffar Mattias också. På kvällen blir det träning! Nu ska jag kika på tv, ha en bra kväll!

18 juli

2012-07-18 @ 11:02:23 // Min vardag
 
Hej! Vaknade vid 10 idag av att Nelly jagade Tyson inne i mitt rum. Kunde inte somna om efter det så jag gick upp och åt lite frukost. Igår så var jag på kalas hos min kusin som fyllde 18, bjöds på god mat och tårta. Stannade där ett tag och när jag kom hem så la jag mig i sängen direkt. Kunde dock inte somna.. Idag så ska jag hjälpa till i Mattias lägenhet och vid 6 så har jag träning.

Parfym

2012-07-18 @ 00:28:03 // Önskelista
 
Den här parfymen står högst upp på min önskelista just nu. Vet att det är ett tag kvar tills jag fyller år men kanske kan skrapa fram lite pengar och köpa den tidigare. Luktar jätte gott!

Tisdag

2012-07-17 @ 10:50:07 // Självporträtt
 
Godmorgon! Vaknade inatt av att katten stod på min fönsterbräda och drack ur mitt vattenglas, tack för den. Vaknade alldeles nyss, ville egentligen sova längre men kunde inte somna om för hade så ont i halsen. Vill bara att det ska gå över nu! Har precis ätit frukost och nu tänkte jag gå ut och sätta mig lite så länge det är sol. Vid halv 2 så ska jag iväg och hjälpa Mattias i hans lägenhet, han håller ju på att flytta för er som inte visste det. Vid 6 så drar jag iväg på kalas, sen får jag se om jag hittar på något efter det.

Klänning

2012-07-16 @ 23:56:41 // Önskelista
 
 
 
 
Är kär i den här klänningen. 399:- från chicy.

Öland

2012-07-16 @ 23:52:52 // Bilder
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag

2012-07-16 @ 23:49:53 // Självporträtt
 
 
Hej! Har lagt bloggen åt sidan nu i ett par veckor och det har varit för att jag har haft fullt upp. Efter att jag kom hem från Prag så åkte jag och pappa direkt till Öland. Där så har det inte varit jättebra väder men det har ändå funkat. Vi har varit och åkt i stan lite, ätit ute, fotat, åkt ut och fikat, varit vid raukarna, Borgholm. Det har varit jätte mysigt, det enda som saknades var solen och min underbara pojkvän. Kom hem från Öland igår runt 8 och då var jag inte hemma så länge innan jag åkte till Mattias. Idag så åkte jag hem runt 1 och då hoppade jag in i duschen direkt. Vid halv 4 så åkte vi till mormor och morfar där mina kusiner var. Vi fikade lite och lekte med Nelly. Vid halv 8 så åkte jag till Mattias föräldrar där mattias var, tog med Nelly dit så hon fick leka lite med deras hund. Stannade där till ca kvart över 9, då hämtade mamma mig. Har inte gjort så mycket mer ikväll, har kikat lite på tv samtidigt som jag har redigerat bilder från Prag och Öland. Kommer visa er bilder snart!

Öland!

2012-07-12 @ 09:40:58 // Min vardag

Hej! Var inte länge jag var hemma i Lidköping innan det var dags att åka igen. Nu sitter jag i sängen på Öland, åkte hit igår med pappa och Nelly, världens sötaste hund!! Var framme runt 5 igår och då var Ida, Evelina, Johannes, mamma, farmor och farfar redan här. Igår så gick vi ut och åt på en mysig restaurang jag åt planka, riktigt gott. Ska försöka uppdatera er på mobilen när jag kan, internet är jätte dåligt här och funkar inte på min mobil så skriver från min systers. Idag ska vi ut och åka och hinna med många saker!


Hemma!

2012-07-10 @ 14:06:53 // Min vardag
 
 
Två bilder från Prag.
 
Hej på er! Nu är jag hemma från en resa i Prag. Den har varit riktigt kul men längtade hem ganska mycket också. Resan ner var fruktansvärt jobbig, det luktade rök i hela bussen, man fick inte plats, folket var äckliga och vi satt i bussen i minst 16 timmar! Ja ni hör väl att det inte låter speciellt kul. Om vi pratar om innebandyn då så gick det bra. Vi åkte tyvärr ut i kvarten, vi ledde med 2-0 men de andra laget tog ikapp i slutet. Matcherna vi spelade var jämna och lagen var rikigt bra, vi förlorade eller vann med 1 mål per match vilket var bra. Vi mötte laget som vann våran grupp och som även hade vunnit sina matcher med flera mål. Där gjorde dom mål när det var 5 sekunder kvar av matchen, så tråkigt! Förutom innebandyn så har vi gjort mycket mer kul, vi har åkt runt och kikat i stan plus att vi har shoppat en del. Vädret har varit helt okej, lite mer sol skulle väl inte varit fel. Det har varit upp till 40 grader på dagarna, så det har varit svettigt. En av de sista dagarna så var det strålande sol så lite färg har jag fått. Ska äta lite strax och sedan så åker jag mot min pojkvän som jag ska krama och hålla om hela dagen.

Mitt hjärta!!

2012-07-06 @ 11:00:00 // Känslor & tankar
 
Du är min andra halva, det är du som gör mig hel. Den bästa pojken man kan ha, du förstår inte hur mycket jag tycker om dig. Har snart tillbringat 7 månader med dig och det har varit mina bästa månader i mitt liv. Jag älskar dig Mattias!! ♥

Tyson, Daisy & Bianca

2012-07-04 @ 16:40:00 // Bilder
 
 
 
Mina tre underbart fina katter!!
 

Gina tricot

2012-07-02 @ 13:20:00 // Önskelista
 
Lite snygga saker från gina tricot. Gillar dock inte att det står gina tricot på kläderna..
 

Mot Prag!!

2012-07-01 @ 10:00:00 // Självporträtt
 
Godmorgon! Sitter just nu och väntar på att bilen ska rulla mot Idrottenshus. Har packat klart det sista och är taggad till tusen!! Ska göra den här resan till ett minne för livet, hoppas vi går långt! Ha det bäst så hörs vi när vi hörs!

Prague Games

2012-07-01 @ 01:23:34 // Min vardag
 
I morgon bitti så åker bussen från Lidköping med ett gäng glada och taggade innebandytjejer. Vi ska nämligen till Prag och spela där. Är borta i 10 dagar, vilket både är roligt och tråkigt. Det roliga är att man hinner se så mycket i Prag och att spela innebandy och möta lag från olika länder. Det tråkiga är att jag åker ifrån den bästa pojkvännen som finns, kommer sakna honom så otroligt mycket!! Den här resan kommer bli så sjukt rolig och en upplevelse för livet! Kommer dock inte kunna blogga, kanske något inlägg om jag har internet. Annars kan jag lägga in lite tidsinställda inlägg så att inte bloggen dör helt. Nu ska jag lägga mig i min säng och sova. Har fått huvudvärk, inte så kul. Godnatt! Puss

RSS 2.0