Hösten!

2012-08-31 @ 17:42:15 // Känslor & tankar
 
Ser faktiskt fram emot hösten lite. När man kan börja använda stickade tröjor, tjocka halsdukar, mysigt! Även kvällarna när man kan sitta inne med tända ljus under en filt. När man kommer hem från skolan och gör lite varm choklad. Den här sommaren har inte varit någon sommar för mig haha, så det spelar ingen roll om det blir höst nu!

Nelly ♥

2012-08-31 @ 17:34:25 // Min vardag
 
Min söta hund får stå för bilden idag.
Började dagen med en lång sovmorgon! Vaknade några gånger i morse och var rätt pigg men låg kvar i sängen ändå och tillslut så somnade jag om. Jag vaknade sedan runt halv 12 och låg och kollade lite på mobilen. Gick upp och gjorde i ordning mig och sen så vaknade min älskling så då gjorde vi frukost. Sen åkte jag och Hanna in till stan en stund och sen till skolan. Började vid 14.00 idag, underbart!! Slutar dock 4 på fredagar vilket inte är så roligt men idag fick vi sluta lite tidigare. Känner att jag är på väg att bli sjuk. Min lillasyster var precis sjuk och mamma känner som mig, det svider i ögonen, näsan och jag har ont i huvudet. Usch inget kul alls! Speciellt inte när jag ska iväg och spela DM i morgon. Ska kolla klart på ett the hills avsnitt och äta något sen så tänkte jag vila lite.

Modekungen - inspiration

2012-08-31 @ 17:23:47 // Inspiration
 
 
 

Torsdag 30 augusti

2012-08-30 @ 10:54:27 // Min vardag
 
Hej! Jag som skulle bli bättre på att blogga.. Igår så gick jag i skolan från 08.40-14.05. Efter skolan så gick jag och Hanna in till stan, där jag har spenderat alla mina dagar efter skolan den här veckan känns det som. Vi kikade lite i affärer och sen så gick vi och åt en sallad var. Vid 4 så skulle vi på riskettan, det var ganska segt men det gick ändå fort. Vid 8 så hade jag träning, det gick väldigt bra faktiskt! Så en glad tjej cyklade hem från träningen igår! Idag då.. Började skolan 8, inte alls kul. Ville ligga kvar bredvid min underbara pojkvän men det gick ju inte. Slutade vid halv 11 så ska egentligen inte klaga. När jag och Hanna satte oss på cykeln hem så bestämde vi oss för att åka till Hemma kväll och köpa godis, men det öppnade inte förrän vid 11 så det sket sig. Jag kom precis innanför dörren innan det började regna och åska så mycket, tycker synd om Hanna som skulle cykla ända hem. Sitter hos Mattias just nu och väntar på att Ida ska komma och hämta mig. Han ligger och sover och jag är inte speciellt trött så tänkte att jag kan lika gärna åka hem en stund. Vid halv 5 så har jag träning och efter det så hoppas jag att jag får träffa min goding en stund.

Smått och gott

2012-08-28 @ 13:13:26 // Önskelista
 
Lite fina saker som jag skulle vilja ha.
 
Bälte Cubus 129:- , Väska Gina 299:- , Plånbok Gina 199:- , Skor Scorett 999:-

Bröllops bilder

2012-08-28 @ 08:52:24 // Bilder
 
 
Hej! Sitter i skolan just nu och gör lite engelska. Kikar lite annat samtidigt, hittade lite bilder från bröllopet på Fridas blogg: http://www.nothingbutlove.devote.se/. Det var sjukt jobbigt att gå upp i morse, var länge sen jag vaknade och var så trött. Som tur är så slutar vi vid 11 idag, då ska jag åka hem och ta det lugnt! Ska försöka komma på någonstans jag kan praktisera på också, skit svårt. Idag blir det en ganska lugn dag, åker till Mattias senare idag, kanske vid 4. Ingen träning idag vilket är väldigt skönt! Nu måste jag jobba vidare! Hörs sen.

Söndag

2012-08-26 @ 15:01:27 // Min vardag
(suddig bild)
 
Hejhej! Igår var det en riktigt rolig dag, jag var på bröllop. Vaknade vid 12 och efter det gick tiden jätte fort, hann inte göra så mycket mer än att fixa mig. Vid 4 så började det i Råda kyrka där vi var en stund. Sen fortsatte det i Galejan. Det var iaf en trevlig kväll!! På vägen hem så åkte jag och Mattias och köpte chips som vi åt framför tvn. Vi kom inte hem så sent så vi hann med det också. Idag då, jag gick upp tidigt för att åka till samlingen. Idag mötte vi Fagerhult vilket gick jättebra, vi spelade bra och det slutade med att vi vann. Extra roligt att vinna efter att man hört att dom är så bra, har blivit bättre, vunnit mot ett div 1 lag osv.. Så det var riktigt härligt med en vinst! Nu ligger jag hemma i min säng och försöker plugga lite. Det går inte så bra, iaf inte att läsa i boken eftersom det är på engelska.. Men är snart klar med pluggandet och då åker jag till Mattias. Får hoppas det dyker upp lite bilder från bröllopet snart så jag kan lägga ut lite här. Nu ska jag gå och kika om maten är klar, ha det bäst!

Fredag

2012-08-24 @ 23:56:42 // Min vardag
 
Hej! Det var sjukt segt att gå upp idag, jag ville verkligen ligga kvar i sängen. Men det gick inte, istället så skulle jag upp för att åka till skolan. När vi väl började så var vi klara med allt så har inte haft något att göra sen klockan 9, segt.. Igår så var jag och tränade, det gick väl helt okej, känner lite träningsvärk i magen idag faktiskt. Efter träningen så åkte jag till Therese, vi tog en promenad till donken och åt glass. Vi hade så mycket att prata om, jättekul var det! Har varit i stan och flängt hela dagen känner jag, gick in redan efter skolan och kikade lite. Sen så gick klockan så fort, vid 5 skulle jag möta upp Hanna för då skulle hon gå och fixa sina naglar. Efter det så gick vi till Rhodos och åt, rikitgt gott var det. Vi gick sjukt ont i magen efteråt bara, haha båda två fick lite smått panik. Resten av kvällen har jag spenderat på stadsträdgården där det var några band som spelade. Det var mysigt men sjuuukt kallt! Nu sitter jag iaf i Mattias säng och tänkte sätta på The Hills, ska kika på det tills han kommer hem från jobbet.

Klädpanik

2012-08-22 @ 15:37:02 // Min vardag
 
Får lite smått panik över vad jag ska ha på mig på lördag.. Ska följa med Mattias på bröllop och har inte köpt något än. Jag har ingenting hemma heller som jag kan ha. Vet inte om jag vill ha klänning, kjol, vita byxor.. Ska till stan en sväng med mamma senare, får hoppas jag hittar något då. Problemet är att det finns verkligen ingenting här i Lidköping, i alla fall ingenting som duger för mig haha.
 
Första riktiga skoldagen är nu avklarad. Det gick väl helt okej, lite segt men det är det väl alltid. Har redan fått uppgifter som ska in nästa vecka, roligt.. Får väl börja med det snart så jag får det gjort. Sitter hos Mattias nu iaf medans han är och tränar, han kommer väl hem när som helst. Kollar på The Hills, som vanligt, kan verkligen inte sluta när jag har börjat. Mamma hämtar mig runt 5 och då ska vi som sagt till stan en sväng. Efter det åker jag hem en stund innan det är dags för träning. I morgon är det redan torsdag, dagarna går fort! Då ska vi inte ha några vanliga lektioner utan vi ska ut med media och estet och ta kort/filma eller något. Får väl hoppas det blir roligt. Nu ska jag fortsätta kika på The Hills, kanske hörs senare.

Skolstart

2012-08-21 @ 15:14:56 // Min vardag
 
Hej! Första skoldagen avklarad. Vi satt bara i aulan och sen träffade klassen, vi hade inga vanliga lektioner idag. Är inte alls så taggad att börja skolan igen men samtidigt ska det bli spännande eftersom det är sista året. Vi har ett projektarbete att jobba med, vi ska på praktik i 7 veckor och sen så är det studenten som ska planeras, och det händer mycket annat runt det så 3:an kommer nog gå riktigt fort. Innan skolan idag så mötte jag upp Hanna och luncha med henne, kikade även lite i affärer men ingen av oss var sugen att kolla på något så vi gick till skolan 1 timme tidigare. Nu sitter jag hos Mattias medan han åkte och åt hos sina föräldrar. Ska väl inte vara här så länge eftersom har har samling vid 5. Han har fotbollsmatch ikväll så ska ta med Nelly och åka dit. Nu ska jag sätta på The Hills! Hör senare!

Grekland - Kreta

2012-08-20 @ 23:41:36 // Min vardag
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hemma i Sverige!

2012-08-20 @ 20:31:51 // Min vardag
 
Hej! Jag lever fortfarande! Har haft en underbar vecka i grekland med min pojkvän. Har legat i solen varje dag, ätit god mat och bara njutit. Vi bodde även på ett jätte fint hotell så finns inget att klaga på. Skulle inte alls varit fel med en vecka till. Vi landade i Sverige ca halv 3 lördag natt. Blev ingen sömn i flyget, kanske bara en liten stund. När vi väl kom till bilen så gick det inte att låsa upp bilen, batteriet hade dött i nyckeln så det var bara att gå tillbaka in till flygplatsen och sätta oss, försökte sova lite med det gick inte alls. Där väntade vi till ca 6 då Mattias föräldrar kom med en nyckel. Kom hem till Lidköping efter 8 och då lekte jag lite med Nelly sen så gick jag och la mig ca kvart i 9. Vid kvart över 11 så ställde jag klockan för att åka till Skövde och spela match, gick faktiskt jättebra!! Trodde inte jag skulle orka efter så lite sömn.. Idag har jag bara tagit det lugnt hos Mattias och vid 4 så mötte jag upp Hanna på stan för att gå på teorikurs. Var sjukt länge sedan jag träffade den underbara människan!! Nu sitter jag i soffan efter träning, kan knappt gå för har världens träningsvärk i mina vader. I morgon börjar skolan igen, vet inte om jag gillar det eller inte. Ska bli skönt på ett sätt, det är ju ändå sista året nu så det kommer gå fort. Ska försöka bli bättre på att blogga också, har varit kass på det!

Måndag

2012-08-06 @ 22:18:54 // Min vardag
 
Hejhej! Idag vaknade jag av att min underbara pojkvän kom in med frukost på sängen, så snällt! Runt halv 12 så åkte han och tränade och då satte jag mig i soffan och kikade på Top Model. Runt 2 så hämtade min syster mig, åkte hem och kikade på The Hills och åt lite mat. Vid halv 6 hade jag träning, gick inte alls bra. Vet inte vad som har hänt med mig, haha. Inget går som jag vill. För ca en halvtimme sedan så övningskörde jag lite, åkte och hämtade ida på skogshyddan, gick faktiskt bra. Nu sitter jag och kikar på Wallander med familjen.

Jacka

2012-08-05 @ 17:33:08 // Önskelista
 
En snygg jacka jag verkligen vill ha i vinter, älskar den!
http://www.chicy.se/

Grekland

2012-08-05 @ 16:44:50 // Min vardag
 
Åh snart åker vi! Ska bli så skönt att få åka iväg med min älskade pojkvän. 1 vecka i Grekland, kommer bli så underbart!
 

Gina tricot

2012-08-05 @ 12:09:40 // Önskelista
 
 
 

söndag

2012-08-05 @ 11:59:52 // Min vardag
 
 
3 bilder från farmor&farfar
 
Godmorgon! Mattias var uppe tidigt idag och satte sig i soffan, jag fortsatte såklart att sova så trött som jag är. Tycker synd om min älskling som är sjuk, han hostar hela tiden och ligger med feber. Får vara glad att han är sjuk nu och inte när vi åker. Gick upp för en stund sedan och gjorde frukost åt oss. Mattias sover just nu så jag sitter i soffan och kikar på handboll. Ska övningköra med mamma sen, hoppas verkligen det går bättre än sist. Sen ska vi åka och fika på sjölunda, mysigt.

Hos farmor & farfar

2012-08-02 @ 15:59:34 // Min vardag
 
 
 
 
 
 
 
Hejj! Vaknade upp bredvid mig älskling idag. Vaknar upp hos honom varje morgon, älskar hans nya lägenhet plus att jag älskar att vakna upp bredvid honom. Så fort jag är hemma så vill jag bara åka till honom igen, jag är verkligen kär ♥ I alla fall, åkte till farmor & farfar och fikade vid 1 med Ida, Johannes, Evelina & självklart Nelly. Stannade där ett tag, pratade lite och lekte med nelly. Åt även smultron och hallon, så gott! Nu är jag hemma och jag och min syster ska börja laga lite mat nu. Vid 6 ikväll så har jag fysträning, jobbigt!

Modekungen - lookbook

2012-08-01 @ 14:53:10 // Inspiration
 
 

Bikini

2012-08-01 @ 14:50:08 // Shopping
 
Fick hem min nya bikini idag, den kommer från Nelly!

RSS 2.0