Måndag

2012-10-29 @ 23:08:34 // Min vardag
 
Åh vad dålig jag är på att blogga, men så tråkigt när jag inte har något att skriva om.. I lördags åkte jag med mamma och pappa och kollade när Evelina hade match. Efter det så åkte vi till Skövde för att shoppa. Hittade ett par snygga festskor, en mysig stickad tröja, en jacka och ett skärp. Kommer lägga upp bilder när jag hinner och kommer ihåg. På kvällen så var jag hemma med familjen och kollade på tv och myste. Igår så ställde jag mobilen på 5. Då var det bara att gå upp och åka mot samlingen. Vi skulle ta bussen mot Motala för att spela SM. De gick väl inte så bra, förlorade första matchen med 3-0 andra blev det 0-0 och tredje förlorade vi med 1-0. Det var lite synd faktiskt eftersom matcherna var så jämna. Sen ska vi inte prata om domarna, usch var dåliga haha. Kom hem från Motala runt 8. Åkte till Mattias efter det, vi åt lite och skulle kolla på Beck. Självklart somnar jag, svin trött var jag!! Idag vaknade jag vid 11, sov väldigt länge kan man säga, men behövde mycket sömn. Har inte gjort så mycket idag mer än att tränat!
 

Höstlov!

2012-10-26 @ 13:54:43 // Min vardag
 
Hej! Nu är det äntligen höstlov, som jag har längtat! Praktiserade från 8.00-13.00 idag, riktigt skönt att jobba så korta dagar. Tiden går så fort när man står och packar upp varor, helt plötsligt så ska jag hem. Det var lite jobbigt i efter klockan 12 och framåt. Jag började bli yr och jätte varm, var rädd ett tag att jag skulle svimma men det gick bra. Sitter själv hos Mattias nu och kikar på Gossip Girl. Var så hungrig när jag kom hem från jobbet så var tvungen att laga något lätt, då fick det bli makaroner, som jag har ätit de senaste dagarna.. Lat! Idag så har jag inga planer ska nog umgås med familjen.

Klänning beställd!

2012-10-25 @ 21:34:20 // Min vardag

 

 


Dagens fotografering

2012-10-25 @ 14:01:35 // Bilder
 
 

Höstmys

2012-10-25 @ 12:01:24 // Min vardag
 
 
 
Hej! Trodde inte jag skulle ha tid till att blogga idag, men eftersom jag inte har praktik idag så slänger jag in några inlägg. Det var verkligen sjukt jobbigt att gå upp i morse, ville inget annat än att ligga kvar i sängen bredvid älsklingen. Började skolan 8 idag, hade webbdesign. Efter det så tog jag cykeln hem. Nu sitter jag i min säng med massor av tända ljus och kikar på Gossip Girl. Jätte mysigt! Vid halv 5 idag så har jag träning och efter den så ska jag ut och äta med laget. Tänkte gå ut och fota lite innan det på alla höstlöv och sen ta en lång promenad med Nelly.

24 oktober

2012-10-24 @ 18:42:40 // Min vardag
 
Hejj! Igår Så hade jag praktik till 13.00 sen åkte jag hem till Mattias och åt lite. Vid 2 så väkte jag honom och då kikade vi lite på tv. Senare så städade vi lite och gjorde god mat. Våran tisdag ser alltid likadan ut, städa, mat sen film haha. Men det är mysigt! Idag var det min tredje dag på Coop och det går bara bättre och bättre. Tiden går så fort, speciellt när man har roligt och det har jag! Efter praktiken åkte jag till Mattias en snabbis och åt lite. Sen tog jag cykeln och mötte upp Becca, vi gick till skolan för att ha specialidrott. Efter 1 timme så cyklade jag hem. Har inte gjort så mycket mer idag! I morgon så har jag fullt upp hela dagen så kommer nog inte hinna blogga då.
 

Vill ha!!

2012-10-23 @ 14:09:06 // Önskelista
 
 
 
Tröja Modekungen 599:- , Skor Bubbleroom 398:- , Jacka Modekungen 1299:- , Boots Bubbleroom 598:- , Väska Gina 349:-

22 oktober

2012-10-22 @ 22:44:42 // Min vardag
Jag & syster
 
Hej på er! Idag var det min första dag på Coop, det var nervöst i början men det släppte väldigt fort. Alla var så trevliga där så det var inget jobbigt alls. Jag fick plockade fram varor, jag tycker faktiskt sånt är roligt! Tiden gick jätte fort, helt plötsligt sa chefen att jag slutade. Jag bara: redan? haha. Men det är skönt att första dagen är över iaf. Efter praktiken åkte jag hem till Mattias. Vi gjorde inget speciellt, bara tog det lugnt. Lite senare satte jag mig på cykeln hem, där jag kanske var i en timme innan det var dags att åka och träna. Träningen gick inte alls bra idag, är alltid så seg på måndagar. Nu ligger jag i sängen hos Mattias med datorn i knät. Jag funderar på att kika lite på mobilen och sen sova. Det är skönt att somna tidigt, speciellt när jag ska upp tidigt i morgon. Så säger väl godnatt nu, så hörs vi i morgon igen! Puss

Söndag

2012-10-21 @ 20:22:49 // Min vardag
 
Igår så var jag hemma hos Mattias en stund tills han skulle kolla på fotboll, då åkte jag hem. Kikade lite på Gossip Girl hemma, började se om säsong 1. Vid 8 så kom Mattias hem till oss, vi åt pizza och kollade på fotboll, mycket mysigt. Efter det åkte vi hem till Mattias och kollade på film. Idag så gick jag upp tidigt för att åka och spela innebandy. Halv 10 är tidigt för mig, haha. Matchen gick riktigt bra, vi mötte Fagerhult som låg delad 1a med oss. Vi vann med 7-2!! Grymma är vi! Efter matchen åkte jag, mamma, pappa och Evelina hem till farmor & farfar. Där åt vi lite innan det var dags att åka till idrottenshus igen. Mattias hade match, det var en spännande match men tyvärr så blev det förlust för Lidköping. Nu sitter jag hemma hos Mattias, vi kikar på innebandy. Vid 9 så ska vi kolla på beck och äta lite onyttigt (chips & choklad) haha. I morgon så ska jag ha praktik igen. Har varit och bytt praktikplats eftersom jag inte tyckte Arken Zoo var något för mig. Nu har jag börjat på Coop istället, känner att där händer det mer och att jag har saker att göra. Så det ska bli riktigt roligt!! Nu ska jag vara social mot min älskling, puss!

Nytt

2012-10-20 @ 19:24:54 // Shopping
 
 
Den här snygga fick jag av mamma här om dagen! Snygg!!

Tjejkväll

2012-10-20 @ 12:42:19 // Min vardag
 
Hej! Förlåt för jag inte har skrivit, men har inte haft så mycket att skriva om. Igår var jag och kikade efter en ny praktikplats. Kände att Arken zoo inte riktigt var min grej, det hände inte så mycket där. Istället så gick jag till Coop och frågade, och där fick jag praktik! Han sa att det var jätte mycket att göra hela tiden så det lät bra. Sen så var det väldigt bra tider jag jobbade också. 8.00-13.00 istället för 9.00-16.00. Medan jag kollade praktikplats så handlade mamma och pappa mat till mig som jag skulle ha på kvällen. Vid 7 ungefär så kom Hanna och Jonna hem till mattias lägenhet, vi kikade lite på tv och sen så började vi laga tacos. Runt 8 så kom Becca. Vi kikade på x-factor och hade det väldigt mysigt. Lite senare kom även Sanna och gjorde oss sällskap. Det var länge sedan jag hade så kul, ni är grymma tjejer! Dom stannade till ca 1 och efter det när mattias hade kommit hem från jobbet så kollade vi på Johan Falk. Vi somnade inte förrän 4 så vaknade för en liten stund sedan, Mattias sover fortfarande.

kärlek

2012-10-16 @ 19:15:00 // Känslor & tankar
 
You're not my life, but you're the one I want to spend it with.
You're not my world but you're the best thing in it.
 
10 månader med min älskling idag. Är så lycklig med dig! ♥
 

Tisdag

2012-10-16 @ 16:05:31 // Min vardag
 
Hej! Idag har jag tillbringat dagen på stan med mamma och syster. Först gick jag och mamma runt och kikade lite i affärer fick med lite hem som ni såg i inlägget under. Vi satte oss en stund på Wayne's Coffee, tog en varm choklad och bara pratade, jätte mysigt. Sen så gick vi lite till på stan och sen mötte vi upp Ida. Vi tänkte luncha på stan så vi gick till 3B och åt. Jag tog en jätte god bakpotatis!! Efter det åkte vi hem. Har inte gjort något mer idag. Jag och Ida rensade lite halsdukar vi har här hemma men annars har jag bara tagit det lugnt. Ska snart äta, det blir spagetti och köttfärssås, så gott. Efter det åker jag och myser med min älskling.

Nytt

2012-10-16 @ 15:57:37 // Min vardag
 
 
 
Den röda tröjan fick jag av mamma för några dagar sedan. Den kommer från Gina tricot och kostade ca 75:-. Gillar den jätte mycket! Den andra tröjan köpte jag idag på Gina för 199:- och plånboken kostade 129:-. Köpte även en långkjol där för 299:-. Mysdressen kommer från b.young för 299:-.

Söndag

2012-10-14 @ 13:36:06 // Min vardag
 
Hej på er! Igår så lagade jag god mat till mig och Mattias, efter det satte vi oss i soffan vid tvn med tända ljus. Vi hade det jätte mysigt! Vid halv 11 så åkte vi till hemmakväll och köpte lite godis som vi sedan åt framför tvn. Jag blev så trött så jag gick och la mig efter en stund. Idag så vaknade jag runt 12, sov väldigt länge kan man säga. Mattias ligger fortfarande och sover, han somnade rätt sent inatt. Runt 3 så hämtar mamma och pappa mig, vi ska till Mariestad och kika på innebandy. Kvällen blir nog rätt lugn eftersom jag ska upp tidigt i morgon.

We ♥ It

2012-10-13 @ 20:06:16 // Min vardag

13 oktober

2012-10-13 @ 19:57:47 // Min vardag
 
Hej! Igår så spelade jag match hemma mot Fristad, det gick bra, vi vann med 8-2. Efter matchen så åkte jag hem, åt pizza och kollade på tv. Var helt slut efter matchen, speciellt när jag är förkyld också. Idag så vaknade jag hos Mattias. Han åkte iväg tidigt för att spela match men jag låg kvar i sängen en stund tills pappa hämtade mig. Åkte hem och bara tog det lugnt, åt mat och pluggade lite teori. Annars har jag inte gjort något speciellt idag. Åkte till hjertberg förut med mamma och Evelina och köpte lite god mat som jag ska laga åt mig och min älskling sen. Han ligger och sover just nu och jag sitter och kollar på svenska Hollywoodfruar.

Torsdag

2012-10-11 @ 22:16:38 // Min vardag
 
Hej på er! Vaknade vid halv 7 idag, gick upp och gjorde i ordning mig sen satte jag mig invirad i en filt i soffan. Frös, var trött och hängig det värsta av allt är att jag börjar bli förkyld.. Åkte till skolan och hade webbdesign sen ringde jag till Arken zoo och sa att jag var väldigt förkyld. Fick inte åka och jobba och fick inte komma i morgon heller. Så har alltså fått helg redan, underbart! Åkte och solade lite efter skolan sen åkte jag till Mattias och kollade på Grey's Anatomi. Vid 4 blev jag upphämtad av pappa och vi åkte till O2 där vi skulle ha en lektion om kost. Efter det så bestämde jag mig för att bli bättre med min kost. Äter ju alldeles för lite så idag har familjen Svensson bestämt att vi ska ändra på vad vi äter, bara nyttigt. Det svåra är att jag aldrig är hemma nuförtiden så får väl se till att äta nyttigt med Mattias med haha. Efter O2 så åkte jag hem till Mattias föräldrar där Malin bjöd på jättegoda hamburgare!! Jättemysigt var det! Pappa, mamma och Ida hämtade upp mig hos Mattias vid 8, då åkte vi och handlade lite. Nu sitter jag i soffan och har precis ätit nötter och vindruvor samtidigt som jag lyssnar på musik och kikar på datorn. Börjar bli taggad på att spela match nu, och den är i morgon!

Inspiration

2012-10-11 @ 15:36:17 // Inspiration
 
Bild härifrån

8 oktober

2012-10-08 @ 23:25:29 // Min vardag
 
Min första dag på Arken Zoo gick helt okej. Tiden bara rann iväg! Var verkligen jätte nervös innan jag skulle åka haha, men det släppte rätt snabbt som tur var. Jag jobbade från 10.00-17.00 och då blev jag hämtad av pappa. Vi åkte direkt till idrottenshus där jag skulle träna. Det gick faktiskt riktigt bra idag, måndags träningarna brukar alltid gå så dåligt för mig, men inte idag! Efter det åkte jag hem och kikade lite på tv och sen så övningskörde jag till Mattias. Nu sitter jag i hans soffa och har precis gjort i ordning en sallad tills i morgon. Ska nog lägga mig i sängen snart och försöka sova så jag orkar med morgon dagen.

Beautiful

2012-10-07 @ 21:46:05 // Känslor & tankar
 
You're not trying to be perfect.
Nobody's perfect, but you are, to me.
It's how you take my breath away.
It's like you're the other half of me.

Lagfest

2012-10-07 @ 21:16:12 // Bilder

Happy girl

2012-10-07 @ 21:03:43 // Min vardag
 
Hej! Dåligt uppdaterat här, har inte haft lust till att blogga. Tänkte berätta lite om de dagar som jag inte har bloggat på. I torsdags så åkte jag och tränade vid halv 5 på O2, vi körde Yoga. Det var faktisk lite kul att testa på något nytt men kanske inget jag vill göra igen. Efter träningen så åkte jag, Rebecca och Lisa på domarkurs. Det höll på i ca 3 timmar, lite segt faktiskt. I fredags så gick jag i skolan till ca 16.00, lite segt men ändå inte så farligt. Åkte hem en liten stund och åt sedan så åkte jag, mamma och pappa mot idrottenshus. Där spelade min lillayster träningsmatch, eftersom jag inte hade något annat för mig så åkte jag dit och kollade. På kvällen åt vi lite god mat och kollade på x-factor. Det var väl det jag hann med den kvällen, gjorde inget speciellt eftersom jag skulle upp tidigt på lördagen. Då skulle jag alltså åka till Borås för att spela match, det blev vinst med 8-4. När jag kom hem så fick jag börja göra i ordning mig direkt och sedan vidare på lagfest. Det var verkligen jätte roligt, med massor lekar. Senare på kvällen när många drog därifrån så åkte jag Josefin Lång och Josefin Gustavsen vidare på en annan fest, inte så jättekul faktiskt. Tog lite bilder från mobilen som jag kan lägga upp sen.
 
Idag då, gick upp och satte mig vid tvn, satt där tills jag blev upphämtad av mamma, pappa och min syster. Vi åkte till donken och åt lite och sen vidare till Idrottenshus där Mattias skulle spela match. Nu sitter jag hos honom och vi har precis ätit god thaimat. Han sitter och kollar på fotboll just nu och jag sitter och kikar på datorn lite, fotboll är verkligen inget för mig haha. Men blir nog en film lite senare. I morgon så börjar en ny vecka och den kommer se väldigt annorlunda ut för mig. Ska ha praktik istället för att gå i skolan. Det ska faktiskt bli lite kul samtidigt spännande att göra något annat, men kommer nog sakna skolan ändå haha. Jag ska praktisera på arken zoo här i Lidköping, vet inte alls om det är något för mig men det får vi väl se. Ska praktisera där v.41-47 med höstlov v.44 så hoppas verkligen det blir roligt. Känns lite konstigt att det nästan är december när jag är tillbaka i skolan. Jag kan skriva i morgon kväll om hur första dagen var, nu ska jag kika vidare på datorn!

I Cry

2012-10-05 @ 22:08:17 // Min vardag

We ♥ It

2012-10-04 @ 12:23:01 // Min vardag
 

Seg dag

2012-10-03 @ 07:29:36 // Min vardag
 
Godmorgon! Igår så satt jag och pluggade exakt hela dagen. Tog några pauser men har nog aldrig pluggat så mycket på en dag. Jag var trött, mitt huvud hängde inte med, hade svårt att koncentrera mig så det tog tid att plugga. Från 16.00-22.00 ungefär pluggade jag. Jag la mig lite osäker på ifall jag skulle kunna allt idag, nu när jag förhör mig själv så kan jag det faktiskt. Får hoppas jag kan det på provet också. Börjar 8 idag, det är så segt att gå upp så tidigt på morgonen, vill bara ligga kvar bredvid Mattias som kommer hem från jobbet ungefär när jag går upp. Slutar skolan vid 2 idag och då ska jag hem och sova, kommer nog somna som en stock! Senare har jag träning.

2 oktober

2012-10-02 @ 12:06:30 // Min vardag
 
Oj vad dålig jag har varit på att blogga! I söndags så hade vi hemmapremiär, vi spelade mot Tygriket. Vi vann den matchen med 4-1, vilket jag aldrig trodde det skulle bli. Men det var jättekul med en vinst, än så länge ingen förlust av de träningsmatcher och matcher vi har spelat. Efter matchen så åkte jag hem till Mattias. Vi kollade på film, tv och gjorde jätte god mat. Igår var det en ganska lugn dag i skolan, på min fotolektion så åkte jag hem och fotade lite, får hoppas det blev några bra bilder. Vid halv 6 så var det träning och efter det plugg. I morgon så har jag både läxförhör och prov så måste plugga hela dagen idag! Har ingen träning idag vilket är väldigt skönt, jag känner mig väldigt hängig idag och känns som jag är på väg att få en så jobbig förkyldning som jag alltid får.. Nu ska jag trampa mot skolan för 2 lektioner!

RSS 2.0